Vergeet de 'Things' van het IoT

1:45 PM
Vergeet de 'Things' van het IoT -

loop even een op een rondje beursvloer van een van de vooraanstaande IT Expo in de wereld en depending struikelt nog steeds over de dingen fabrikanten onder de noemer "Internet of things" in de market zetten die. Ik zeg hire bewust depending kunt het zo gek niet want to remember he wordt wel een IP adres aan hung.

Veelal ligt de hierbij op hoe de Gadget het ding een nieuwe focus of interesting verbinding met een Ander apparaat kan leggen. Dat kan gaan het internet om een ​​server op, maar ook om computer appliances fulfills gemaakt wordt slimmer in huis of een voorheen dom apparaat dat connectiviteit. De voorbeelden van de slimme Thermostat met sloten dying plants een app en smart zijn bekend inmiddels. Maar wat ik mis in de verslaggeving is, is dat het hire IoT veel meer dan alleen die.

Het topic IoT gaat over het juist oplossen van complexe problems Allès door hit elkaar te connect, dus niet alleen Gadgets Onderling. Wanneer de context wordt naar de verplaatst integrating Anything pas begint real duidelijk te Worden hoe sterk de transformatiewaarde van het kan zijn IoT. In deze context vormt het het IoT foundation van een gigantic platform dat een revolutie teweeg brengt in hoe nieuwe en (Legacy) applications, sensors, hire, uitwisselen gadgets, cafeterias, locaties en bedrijven op een eenvoudige en efficiente manier informatie.

Naast efficiency ook van Scheppen kansen

Middels het kunnen IoT taken within organisaties en processen Worden gecreëerd en geautomatiseerd die mogelijkheden Scheppen voorheen die ondenkbaar goods. Dit is het zakelijk gezien real potentieel van wanneer werkelijk everything geïntegreerd wordt en met elkaar praat. Dit latches misschien nog ver away, maar de ontwikkelingen enormously in dit gaan Veld Snel. Depending zult depending nu al moeten voorbereiden op het feit dat all assets within each organisatie in ieder geval aangesproken kunnen Worden. Dus dat betekent dat je waar nodig de API klaar raises staan ​​en de Orde op automation lifts.

Op deze ontwikkeling we spelen Citrix zelf in door bijvoorbeeld de applicatie Delivery Controller CPX NetScaler in light weight container vorm aan te bieden ALS. Zo'n vernieuwde ADC is nodig, omdat het het IoT applicatiehandelingen draait within voornamelijk om events in plaats van, zo we hebben UIT Gesprekken klanten geleerd met. lijkt Hoewel dit slechts een subtiele shift is het veel meer dan dat. Waar Application Delivery eerder Werd geacht om met miljarden applicatietransacties om te gaan, draait het bij event delivery om biljoenen gebeurtenissen. Rivet long wordt traffic verplaatst in de traditionele richting client server, maar communiceren all customers satisfied elkaar s all edges op.

Winst in productiviteit

Naar mijn mening draait het IoT erom dat je than IT -afdeling aan de backend dezelfde flexibiliteit en capaciteiten kunt leveren als een cloud provider, Vandaar dat ik vooral Hamer op het belang van de API. Aan de voorkant gaat het met name om hoe je het om IoT inzet per medewerkers productiever te maken. Daarbij bedoel ik niet het veilig mobiel toegang tot geven email, maar real sea kunnen doen than ever bent mobiel aan het werk. Herein kan het een mooi IoT aansluitpunt zijn. Depending think kunt bijvoorbeeld aan de inzet van nieuwe technology die op kantoor niet alleen bijhoudt Welke plekken within de flexwerkomgeving Vrij zijn, maar ook de werkplek inregelt zodra een medewerker op de werkvloer arriveert. Dus dat houdt in aankomt as jij depending werkplek al is en opgestart per geen tijd reads met het opstarten van een apparaat. De Koppe Hoeft hierbij niet te lopen over een slimme toegangspas, maar met een stukje (identity) Software op een telefoon.

IoT is so fast and Big Data, DevOps s cloud

Een werkplek draait niet alleen om een ​​Windows PC from Mac, maar om all processen, en appliances mensen die de te business met maken hebben. Een ADC court op het kan dan IoT Echt een waarde Toegevoegde leveren omdat developer hiermee everything wat een organisatie biedt kunnen automat iseren en integreren. Op een veilige manier uiteraard. Vandaar ook dat organisaties opschuiven vanuit de-traditional benadering naar DevOps en ook de daarmee cloud imaginary aanhangen. Het IoT gedachtengoed veronderstelt dat je moet kunnen everything integreren. concurreren wither as ever as Local IT afdeling nog met Cloud, dan is het om onverstandig processen nog handmatig te doen. The lifts tool nodig die dit ondersteunt en begrijpt hoe all onderdelen within de bedrijfsomgeving met elkaar seed plants.

In state zijn te kunnen everything integreren

Any-to-any State daarom voor mij voorop. Een leverancier kan niet een opdragen bepaalde SDN topology van partij X of Y te gebruiken omdat dit Henne commercieel gezien het beste uitkomt. De keuzes die een IT beslisser maakt, Onafhankelijk kunnen gebeuren van moeten vendor prosecute; deze like vormen in geen geval de beperkende factor. Het IoT is gebeuren geen ontwikkeling die state te he het al. Maar heb jij de noodzakelijke stukjes om de integratiepuzzel te gaan leggen al in huis?

Previous
Next Post »
0 Komentar